Gå tilbake til hovedmeny

FAQ

Ønsker du å bli forhandler?

Kontakt meg gjerne på elineba@icloud.com

 

 

Materialer

 

14K Gold filled er en amerikansk industristandard som lovlig krever 1/20, eller 5 % rent gull i vekt. Det er en strengt regulert prosess som involverer trykkbinding av flere lag med solid 14k gull med ekstrem varme over en kjerne av høykvalitets gullsmessing, noe som resulterer i et holdbart kvalitetsprodukt av ekte gull. Juvelerer lager gullfylte smykker ved å trykkbinde et faktisk lag av gull til et annet metall.’’ Det er ikke belagt. 14k gullfylt er ideell for sensitiv hud. Det vil ikke anløpe og vil ikke gni av eller endre farger.

 

Gullforgylt

 

 

Hvordan ta vare på smykkene? 

 Anbefaler på det sterkeste å unngå lotion, hårspray og annen kosmetikk fra å være i kontakt med smykkene dine. Ikke bruk smykkene dine mens du sover og driver med sport. Husk å unngå å utsette smykkene dine for vann, salt, sol, klor og andre kjemikalier. Oppbevar smykkene dine i et tørt rom (smykkeskrin) aldri på badet.Men vær oppmerksom på at pletteringen med tiden blir slitt av. Dette er normalt og ikke en grunn til et krav. 

 

Hvor kjøper du smykkedelene og perlene fra?

 Jeg er glad du liker smykkene mine, men den informasjonen er dessverre ikke noe jeg deler. Jeg har brukt mange år med til å lete meg frem til leverandører jeg stoler på. Om du liker mine produkter, vennligst ikke kopier dem, kjøp dem fra meg og støtt en liten bedrift.

Din handlekurv

Din handlevogn er tom.
Klikk her for å fortsette å handle.