Retningslinjer for frakt

 BETINGELSER 

 

 


Nåværende forsendelsestid er 2-5 virkedager etter bestillingen er lagt inn om ikke annet er oppgitt ved utsjekk.  Varene er håndlaget på bestilling, så beregn litt tid. Pakken blir sendt med sporing. Pris 39,- Bring sender ut informasjon om forsendelsen når den er på vei i postkassen din.

Hvis du vil bytte en vare du har kjøpt kan du selvfølgelig sende den tilbake til oss, men vi må ha mottatt den innen 14 dager.

Alle smykker lages på bestilling og faller ikke under angrerettloven på lik linje med produkter som  er ferdiglaget. Hvis du likevel føler at produktet du bestilte ikke sto til forventningene, så kan du alltid ta kontakt slik at vi kan komme til en løsning!

Følgende varer kan ikke byttes:

- Tilpassede eller personlige bestillinger.  På grunn av arten av disse varene, kan jeg ikke godta bytte med mindre de ankommer skadet eller er defekt. Om de ankommer skadet eller defekt, vil det ikke medføre fraktkostnader for kjøper.

-varer på salg

- av hygieniske årsaker kan ikke ørepynt byttes eller returneres. 

-Kjøperne er ansvarlige for fraktkostnader. Vi  anbefaler at du sender med sporing. Om ikke pakkens kommer frem, refunderes ikke beløpet.  Send tilbake emballasjen som pakken kom i.

Sendes til:

Eline Bang

Gravdalsveien 244

5165 Laksevåg

 RETUR AV KJØP VIA KLARNA

For ordre med Klarna som betalingsmetode må du logge inn på din Klarna-konto og registrere at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til din retur er behandlet. For refusjoner er det Klarna som håndterer tilbakebetalinger.