Retningslinjer for angrerett

BETINGELSER 

Hvis du vil bytte en vare du har kjøpt kan du selvfølgelig sende den tilbake til oss, men vi må ha mottatt den innen 14 dager.

Alle smykker lages på bestilling og faller ikke under angrerettloven på lik linje med produkter som ikke er ferdig laget. Hvis du likevel føler at produktet du bestilte ikke sto til forventningene, så kan du alltid ta kontakt slik at vi kan komme til en løsning!

Følgende varer kan ikke byttes:

- Tilpassede eller personlige bestillinger.  På grunn av arten av disse varene, kan jeg ikke godta bytte med mindre de ankommer skadet eller er defekt. Om de ankommer skadet eller defekt, vil det ikke medføre fraktkostnader for kjøper.

-varer på salg

- av hygieniske årsaker kan ikke ørepynt byttes eller returneres. 

-Kjøperen er ansvarlige for fraktkostnader. Vi  anbefaler at du sender med sporing. Om ikke pakken kommer frem, refunderes ikke beløpet. Send tilbake i emballasjen som pakken kom i.Om varen ønskes å byttes, må det sendes mail til eline@elinebang.no for å få godkjent byttet.


REKLAMASJON

Har du mottatt en vare som er ødelagt, eller har varen blitt ødelagt under bruk, og du mener det er en reklamasjon, ber vi deg sende oss mail om dette til eline@elinebang.no I mailen ønsker vi at du dokumenterer skaden på bilder, slik at vi lett kan se om dette er en gyldig reklamasjon eller ikke. 

Hvordan ta vare på smykket?

Anbefaler på det sterkeste å unngå lotion, hårspray og annen kosmetikk fra å være i kontakt med smykkene dine. Ikke bruk smykkene dine mens du sover og driver med sport. Unngå å utsette smykkene dine for vann, salt,klor og andre kjemikalier. Oppbevar smykkene dine i et tørt rom (smykkeskrin) Aldri på badet.Men vær oppmerksom på at pletteringen med tiden blir slitt av. Dette er normalt og ikke en grunn til et krav.